Welke factoren leiden tot het ontstaan van migraine

Welke factoren leiden tot het ontstaan van migraine

Nog niet helemaal duidelijk, precies wat de migraine-hoofdpijn ontstaat. Nochtans blijkt dat de ontwikkeling van genetische factoren bijdragen, omdat dit soort frustratie een familie vaak veel meer deelnemers opgenomen.

indien het optreden van hoofdpijn wordt veroorzaakt genetisch

indien het optreden van hoofdpijn wordt veroorzaakt genetischDe genetische resultaat van verschillende twin onderzoeken hebben bovendien aangetoond. De migraine is een speciale vorm voor (binnenlandse hemiplegiás migraine) gen dat verantwoordelijk is voor de 19. chromosomen gevonden. Als de migraine redenen zijn niet specifiek begrepen, er bestaat een concept van deze hoofdpijn soort stijl slip systeem.

Hersenen messenger stoffen, Sommige onderzoek denkt dat de migraine hoofdpijn ontwikkeling, verschillende natuurlijke chemische stoffen spelen een cruciale functie.

Deze drager zijn stoffen, die de zenuwcellen worden opgeslagen, en de cellen ingerlésekor worden gelanceerd. Deze remmende of draaien op signalen overgebracht naar de verschillende organen van het lichaam in de richting, als een voorbeeld, capillaire, spiermassa, het hart of de maag systeem. Deze messenger deeltjes is slechts één van de serotonine.

De migraine is een mogelijke oorzaak van de geest van de serotonine evenwicht van de geest. Migraine hoofdpijn generator in de hersenen De migraine van het maken van de onderliggende redenen, nog een theorie is de “migraine hoofdpijn generator” concept.

Inning overeenstemming met de migraine frustratie beginnen, is vooral een centrum van migraine hoofdpijn generator geest stengel is ingeschakeld om te kunnen worden toegewezen terug. Dit is een bijzonder brein locatie (de zogenaamde trigeminal centra) overgevoeligheid van de uitkomst.

De zenuwvezels, die de hypofyse bloedvaten beidegzését van zorg, in uw gebied eindigde geïrriteerd. Vanwege dit, de vaatwanden bepaalde materialen voor een veel betere interoperabiliteit.

De materialen in de capillaire het verlaten van de omringende cellen, waar de trigeminale (trigeminal) zenuw ongemak receptoren worden gestimuleerd, en ook de trigeminale zich nog meer te bevorderen. Het systeem is aanzienlijk versterkt zich en ook de migraine hoofdpijn frustraties snel escaleert.

Er zijn specifieke afhankelijk van verschillende variabelen, waarvan migraine kan. Hieronder is een lijst van een aantal mogelijke migraine trigger elementen: spanning, intense kleuren, stevige fysieke inspanning, nicotine (actief en passief roken) alcohol,

hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, hormonale anticonceptie) bepaalde voedingsmiddelen, zoals chocolade, rode wijn en bepaalde kazen, De ervaring van migraine hoofdpijn zijn meestal weten uit ervaring welke zet het beste te vermijden. Ik, op dit moment, die oorzaak factor van migraine een migraine-agenda naar de help-ervaring.

oestrogenen en hun effect op migraine

oestrogenen en hun effect op migraineHet maakt niet uit wat het fundamentele systeem van de oprichting van migraine in de achtergrond van een aantal punten uit te lokken van de frustraties toepassing.

Hormoon aanpassingen Hoewel de hormonale agent graden en ook de frustratie van het niet volledig herkende de link, de oestrogeen niveaus veranderen in migraine motivering kan worden migraine-gevoelig klanten.

Vrouwen die hebben vroeger had migraine, meestal rapport dat menstruele duur voor of tijdens de migraine hoofdpijn misselijkheid of braken. Dit is oestrogeen niveaus, een aanzienlijke daling kan worden aangesloten.

Voor sommige individuen, moederschap, anderen in de menopauze zorgt voor een verhoogde neiging voor migraine vorming. Hormonale medicijnen zoals anticonceptiva en hormonale agent vervangende producten verder kunnen intensiveren de migraine hoofdpijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *